Hogyan készítsek meggylevest?
Figyelt kérdés
Leírnátok kérlek,hogy készítetek meggylevest!
Főzőtejszínnel szeretném csinálni és bolti befőttből.
A főzőtejszínnel mit kell csinálni?Külön kell felfőzni?vagy csak beleborítom a forró levesvízbe? Ha már ti is csináltátok bolti befőttből akkor abból hány üveggel kell? Vagy mik az arányai ennek a levesnek?
2012. szept. 20. 16:38
2/4 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan azért tettem fel ezt a kérdést ,mert hiába kerestem nem találtam meg a kérdésemre a választ.
2012. szept. 20. 16:49
3/4 anonim válasza:
Gugli 1 perc:
"...A kimagozott meggyet felteszem egy lábosban annyi vízzel főni, amennyi ellepi. Hozzáadom a cukrot, a citromkarikákat és a szegfűszeget, fahéjat. Felforralom.
Két-három percig hagyom forrni, közben a tejet csomómentesre keverem az étkezési keményítővel, ezzel sűrítem (habarom) be a levest. Legvégén belecsurgatom a tejszínt, már nem forralom, csak összefőzöm."
4/4 anonim válasza:
Keményítő helyett jobb ízű, ha liszttel habarod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!