Ha rántott gombát csinálok meg kell hámozni a gombát vagy csak megmosni?
Figyelt kérdés
mindenkitől mást hallottam azért kérdezem.2008. máj. 15. 12:52
1/6 anonim válasza:
én lehúzom a kabátját. Mondjuk még nem is hallottam olyanról, aki nem pucolja meg. De akkor biztosan jó úgy is.
2/6 anonim válasza:
Én mindig meghámozom, de volt már olyan gomba is amit nem tudtam meghámozni,mert olyan vékony volt a héja. Akkor csak megmostam bő vízben. Szerintem mind a két megoldás jó, a lényeg, hogy valamilyen úton-módon tisztítsd meg.
3/6 anonim válasza:
sziasztok! Én kiszoktam abálni a gombát ami azt jelenit hogy kb 10 percig fözöm és nem kell lehuzni a börét
4/6 anonim válasza:
Szia! Elég ha jó alaposan megmosod, a héjjában van a vitamin!
5/6 anonim válasza:
A RÁNTOTT gombát célszerű hámozni - kivéve, ha barna gombát veszel - mivel különben bőrszerű lehet a külseje, ami nem gusztusos. Minél nagyobb a gomba (és vastagabb a bőre), annál inkább.
6/6 anonim válasza:
Én megszoktam hámozni és a lemezek elötti résznél is elszoktam távolitani a héját!Utána fel darabolom félbe ha nagyok hogy jól átsüljenek a forró olajban és megmosom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!