Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel fűszerezzem az oldalast?...

Mivel fűszerezzem az oldalast? Tudom, hogy a fokhagyma szuper csak már kicsit unjuk!

Figyelt kérdés
ti mit szórtok rá sütéskor?
2009. júl. 29. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szórj rá azt amihez van kedved, bármit rá tehetsz, ha unjátok, csak tőletek, meg a fantáziátoktól függ...
2009. júl. 29. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam rá tenni szerecsendiót,vagy gyömbért,és nagyon jó,ha mellé teszel borókabogyót,de egy-két savanykás alma is jó ízt ad a sült disznóhúsoknak.
2009. júl. 29. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni az üzletekben sertéssült,pulyka,csirke, és oldalas fűszerkeveréket is. Nagyon kellemes íze lesz tőle a húsnak.
2009. júl. 29. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mustárral kend be!
2009. júl. 29. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,mind klassz!!Borókabogyó van is itthon és szerecsendió is:)
2009. júl. 29. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete ajánlottam csirkeszárnyra, de oldalasra is kitűnő(akkor az lett a befutó :D): méz+ketchup+chili, ezzel a keverékkel kell bekenni az oldalas mindkét oldalát, beletenni tepsibe, egy pici olajat önteni alá, lefedni alufóliával. Ha megpuhult (kb 30-40 perc), leveszed az alufóliát és megpirítod kb 10-15perc alatt.
2009. júl. 29. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
De jó!Legközelebb így csinálom:)
2009. júl. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!