Hogy kell a csirkemellcsíkokat kevés olajban megpirítani?
Figyelt kérdés
milyen edénybe? kb. mennyi olajat tegyek bele? meddig kell pirítani? milyennek kell kinéznie?
szóval mindent írjatok le léci, mert totál kezdő vagyok.
2012. szept. 7. 21:29
1/5 anonim válasza:
wokban,vagy serpenyőben jó lesz.
Tegyél olajat a serpenyőbe,ne sokat,és várd meg míg felforr. Folyamatos kevergetés közben pirítsd nagy lángon(ne vedd kisebbre mert akkor levet ereszt és nem fog pirulni). Mikor már barnás a külseje nem fehér akkor megpirult.
2/5 anonim válasza:
hát hogy ellepje. amilyenben akarod, csak beleférjen. sima serpenyő is jo. csirkemell csikok nagyon hamar megpuhulnak, 5 perc sem kell neki. de szurj bele a husba villat sütés előtt, majd közben, és igy érezni fogod hogy mikor jo. letakarni sem kell.
3/5 anonim válasza:
2-es, ellepje? ne már, az nem pirítás, hanem bő olajban sütés. szerintem a kérdező most ismerkedik egy édes-savanyú mártás üvegével, ahhoz kell a csirkemell neki
Csináld úgy, ahogy az első írta.
4/5 anonim válasza:
igen, bocsi, tényleg nem a piritást irtam.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindegyikőtök válaszát, holnap fogom csinálni, remélem sikerülni fog :)
2012. szept. 7. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!