Levest szeretnék csinálni! De még is mi illik ehhez a recepthez? Illetve másodikhoz kompót, vagy savanyúság?
Figyelt kérdés
Párommal tegnap megbeszéltem, hogy foghagymás csirkecombot fogok csinálni.. A többit rám bízta... Finom levest még nem tudtam kitalálni.. A másodikhoz krumplipürét akarok csinálni, kicsit zöldségesen(répával vagy borsóval). De szeretnék valamilyen savanyúságot vagy kompótot tenni mellé! Mit tanácsoltok, vagy mit raknátok mellé?2012. szept. 6. 08:06
1/3 anonim válasza:
Ha főzöl egy kis zöldséglevest az jó lesz előtte, a főfogáshoz pedig én uborkasalátát készítenék.
2/3 anonim válasza:
zeller krém leves, ubi sali,vagy káposzta sali
3/3 anonim válasza:
Én is valami krémlevest tennék elébe, brokkoli, sajtkrém, stb, de egy finom pardicsomleves is jó lenne.
ha párolt zöldséget teszel akrumplipüré mellé, akkor ne kompótot, hanem valami friss salátát csinálj.
tényleg jó az uborka, de káposzta, vagy paprikasaláta is finom.főleg vegyesen, egy nyári csalamádé formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!