Csípős almapaprikával töltött rántott hús, ismeri valaki a receptjét?
Mihez kell mégis recept?
Leírtad mi az.
Beletöltöd, kirántod, kész.
Én nem ismerem ezt a receptet, de, ha nekem kellene kb a következőképpen készíteném. kis zsiradékon hagymát dinsztelnék, megpárolnám rajta egy kicsit a csípős almpaprika darabokat. tojással összefognám.
ezt a masszát töltetém "zsebes " húsba, és úgy paníroznám, majd sütném ki.
vagy, ha olyan a hús, hogy nem lehet zsebet szúrni bele, akkor egy nagy szelet egyk felére tenném a paprikás tojást, a másikat ráhajtanám, öszenyomnám és paníroznám.
egyáltalán nem biztos, hogy ilyen volt, de én magamnak el tudom képzelni, mert szeretem a paprikás tojást, és rántotthúst is mindennel megtöltve:)
Kis zsiradékon - esetleg hagymával - megfonnyasztod a almapaprikát, majd egy szép nagyra klopfolt húsba töltöd. (akár zsebet szúrsz, akár nagyra klopfolod és feltekerd, vagy csak összehajtod). Nem kell annyira vigyázni vele mint, ha sajttal töltöd.
Tipp 2.:
Vágd apróra az almapaprikát, és gyúrd össze egy ujjnyi vajjal, és reszelt sajttal, só, bors, esetleg szerecsendió, és ezt töltsd a húsba.(de akár nem is kell húsba tölteni, csak simán golyót formázol belőle, és duplán panírozod) Ez nem az eredeti recept, amit te kereshetsz, viszont én így szoktam csinálni, szerintem tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!