Tojás rántottát krémesen lágyan, vagy keményre sütve szereted?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 16:04
1/10 anonim válasza:
Hát mindenhogy! Csak jó sok hagymával!
Amúgy mostmár lágyan szeretem jobban, de régen meg bele se kóstoltam volna, ha nincs mindenhol tökéletesen átsülve.
2/10 anonim válasza:
csak keményen
főtt tojást, tükörtojást, rántottát - minden tojásos ételt csak 'rendesen' elkészítve
valamiért viszolygok a félig nyers tojástól
4/10 anonim válasza:
Teljesen, keményre sütve. Nem szeretem a félig nyers kajákat, tükörtojást sem eszem meg, és semmit ami nincs teljesen megsütve/főzve.
5/10 anonim válasza:
nagyon nagyon lágyan, szinte még folyjon. Éppen hogy legyen megsütve egy kicsit!!! úgy a legeslegfinomabb.
6/10 doboszoli válasza:
Van rá egy kifejezés: "prüttyögősen", tehát lágyan, a tükörtojás,és a főtt tojás sárgája folyós legyen.
7/10 Robinson76 válasza:
"Ízlések és pofonok".
Régen meg nem ettem volna lágyan,aztán pár éve kipróbáltam,és azóta lágyan szeretem...
8/10 anonim válasza:
Keményen, de már majdnemhogy beton :D nem bírom lágyan megenni, undorító :D
9/10 anonim válasza:
Lágyan és keményen is szeretem! :)
10/10 anonim válasza:
A rántottát kizárólag teljesen átsütve, a tükörtojás sárgája viszont folyósan,jó sok borssal és pirospaprikával,friss kenyérrel vagy házi kiflivel kitunkolva...ah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!