Én szinte mindent belerakok
Erőspaprika,Paradicsom,Chili,Sajt,Sonka,Hagyma,Bors,Só,Olivaolaj,
Hagyma, esetleg pár kocka szalonna.
Erre a tojás, bele sonka vagy szalámi, sajt.
A zöldségeket én inkább nyersen eszem hozzá, párszor raktam bele paradicsomot, de csak megplöttyedtek.
Régen raktam bele egy kis tejet is, azzal mindig habosra vertem, most időfüggő hogy mennyire keverem össze a tojást. Ha magamnak csinálom akkor a serpenyőbe ütöm, ezt hívják márványos rántottának :)
Mostanában mindig összekeverem, régen palacsintaszerűen csináltam, mint a 12:16-os.
A végén piros aranyat szoktam rányomni.
én píríott hagymával,szalonnával és paprikával szeretem a legjobban:) de jó az is ha csak az egyik van csak benne :)
végén pirospaprikával szoktam megszórni!
Tényleg meg kell ezt kétnaponta kérdezni?
Az eddig leírt 3 csillió recept nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!