Rántottát lehet készíteni lábasban is?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 22:09
1/8 Jubilee válasza:
Lehet. :) Csak nehezebb elmosogatni.
2/8 anonim válasza:
Lehet, én már csináltam, ugyanaz az íz.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, holnap csinálok is! :)
Csak nem kell majd sokáig sütni? Mert vastagabb az alja, mint egy palacsintasütőnek.
2012. máj. 27. 23:42
4/8 anonim válasza:
úgy is látni fogod, amikor már kezd összeállni. akkor inkább már húzd is le, mert tovább tartja a hőt a lábas alja, vagyis még tovább sül benne.
5/8 anonim válasza:
És amikor "kivarázsoltad" belőle, akkor a lábasba engedj rögtön vizet, könnyebb lesz elmosogatnod.
6/8 anonim válasza:
A zománcos lábasra kegyetlenül rá tud gyógyulni a rántotta, a rozsdamentes jobb, abból azért áztatás után
könnyen el lehet távolítani.
A zománcosnál be kell dobni a fémdörzsit is, de utána meg abból kell folyó vízzel eltüntetni.
Na mindegy, a szükség törvényt bont, abban kell főzni, ami van:))
7/8 A kérdező kommentje:
És ha sok zsírt teszek alá, akkor is leég? Így most nem mertem kipróbálni.
2012. máj. 28. 10:15
8/8 anonim válasza:
Ne tégy alá több zsírt, mint kellene, mert attól csak olyan csömör lesz a rántottád, hogy nem fogod tudni megenni. (Ráadásul a lábast ettől még ugyanolyan nehéz lesz elmosnod!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!