Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt lehet készíteni...

Milyen ételt lehet készíteni a busa és a ponty szeletből?

Figyelt kérdés
Kaptam az egyik ismerőstől és nem tom mit kéne belőle csinálni valami ütős recept ami gyorsan elkészül jó lenne.

#Halrecept
2012. máj. 27. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rácponty, és tehetsz bele busát is.
2012. máj. 27. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyors és egyszerű: felszeled, sózod. Majd: a./ paprikás lisztbe forgatod és megsütöd b./ bepanírozod és kirántod. Köret + saláta mellé.

Vagy: felszeled, besózod, borsozod.

Zománcos tepsit vastagon kivajazol, és tejföllel is kikened. Beleállítgatod a halszeleteket, körberakod hasáb burgonyával, a két ellentétes sarkába raksz 1-1 piros cseresznyepaprikát. Meglocsolod 1 citrom levével, az egészet beborítod vajjal, megkened vastagon tejföllel, és apró zsemlemorzsával megszórod. (Teaszűrőn keresztül szoktam, akkor csak a szép, apró szemet mennek át rajta). Alufóliával beborítva bedugod a forró sütőbe, majd közepes lángon sütöd amíg a hal és a krumpli átpuhul, utána fólia le, és a tetejét pirosra sütöd.

Jó étvágyat! Nyam-nyam!

2012. máj. 27. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Második!

Ez a rácponty!

2012. máj. 27. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

A rácponty, krumplis, lecsós, tejfölös. mifelénk..

De lehet, hogy máshol másképpen csinálják.

2012. máj. 27. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

mindegyikből lehet finom, tejfölös halpaprikást készíteni.

egy jó pörköltalap kell hozzá, amibe tehetünk 1-1 szem paprikát -paradicsomot is.()paradicsom héja lehúzva) a gazdag szaftba tesszük a sózott halszeleteket és csak óvatosan rázogatjuk, amíg megpuhulnak. vizet apránként adhatunk hozzá, de csak annyit, hogy a szaft éppen ellepje a halat.hamar megfő a halhús.egy kis tejföllel behabarjuk, de még külön is kínálhatunk tejfölt.

hozzá túróscsusza, vagy kapros-túrós nokedli.

nagyon finom, bár némileg szálkás mindegyik hal.

2012. máj. 27. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok:

Nem a rácponty, a szakácskönyvben, amiből kb. 30 évvel ezelőtt olvastam, úgy volt írva, hogy "Csőben sült hal".

Mivel untuk a halászlét, sültet, rántottat, azért keresgéltem valami új után. A rácpontyot is ismerem, az teljesen más!!

2012. máj. 27. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Igazad van, bocsi. Abba tényleg kell paprika, és paradicsom, vagy lecsó is.
2012. máj. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!