Hogy készül az epertorta?
30 dkg eper, 4 dl joghurt, 4 dl tejszín,
20 dkg porcukor, 1 csomag étkezési zselatin. Ezek a hozzávalók. a joghurtot a cukorral és az összetört eperrel összekverjük( én nem töröm össze az epret általában, hanem félbevágom, ha összettöröm, azt pedig mixerrel teszem, mert úgy nem marad darabos)Hozzákeverjük a habbá vert tejszínt. A zselatin megcsináljuk, ahogy a csomagolás előírja( kevés vízben felfőzzük és kicsit hűlni hagyjuk) Utána hozzákeverjük az epres masszához. Ezt rákenjünk a piskótalapra ( a piskótát a formában kell hagyni, úgy kenjünk rá a krémet, mert itt még folyni fog)Egy éjszaka kell neki, h rendesen megdermedjen.
Anyáknapjára készítettem egy nagyon finom epertortát. A receptjét itt találod:
Bocsi hogy ide írok, de légyszi segítsetek! Apukám epertortát kért tőlem szülinapjára, de nem krémeset. Viszont a neten csak krémeset találtam. Segítsetek légyszíves!!!
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!