Fagyasztott tengeri halfilét hogyan kell kirántani?
Figyelt kérdés
Olvasszam fel,vagy fagyottan panírozzam és süssem meg?Fritőzöm nincs,csak serpenyő.És az az igazság,hogy bár nem vagyok nagyon kezdő háziasszony,ez a rántott halfilé teljesen kikészít.Mert mindig van vele valamilyen baj,de legtöbbször az,hogy a panír külön életet él és a hal meg szétesik.Hogyan csináljam?A párom csak a tőkehalat,tonhalat és a hekkfilét szereti(az elérhetőbb árú halak közül)Ha mondjuk elég forró olajban sütöm és fagyott volt,akkor kívül megég, belül fagyos. Ha nem elég forró,akkor szétmállik és felveszi az olajat.Ha felolvasztom és úgy panírozom be,szinte 100 %,hogy nem ég meg,de szétesik.Ti hogy csináljátok?2012. aug. 27. 20:24
11/12 A kérdező kommentje:
Én nem értem ezt a pontozást,köszönettel minden válaszolónak zöld kezet adtam,nem tudom,hogy hogyan működik.Tényleg hasznos válaszokat adtatok,köszönöm,már a hét végén ki is próbálom őket.
2012. aug. 30. 22:04
12/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy felvágom, a zacskót és hideg vízbe teszem a halfiléket. Ott aztán feloldódik és puha lesz. Tenyérrel összenyomkodom a filék két oldalát majd megsózom. Utána elkészítem a panírt (liszt, tojás, prézli), megforgatom bennük és bő olajban megsütöm úgy mint a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!