![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Köszönöm a válaszokat! Én palacsintán próbáltam ki hogy eperkrém nutella és tejszínhab!De mivel a kettő között nincs
nagy különbség biztos gofrival is finom!:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
nutella-mogyorókrém
csoki olvasztva
tejszínhab
csoki, vanilia vagy puncspuding
kakaópor, fahéj, porcukor, vaniliáscukor
kókusz, diókrém
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nagyon sok mindennel lehet enni.
Én szoktam natúr, nutellával, pudinggal, tejszínhabbal, csokisziruppal, lekvárral.
Teszek rá szóró cukrot, manduladarabokat vagy forgácsot, gyümölcsöket.
Nagyon finom! Nagyon szeretem! :) :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Attól függ, hogy készül. Ha így:
25 dkg liszt
12,5 dkg vaj
12,5 dkg cukor
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 teáskanál sütőpor
1 csipet só
3 dl tej
Tojásokat szétválasztom, fehérjét felverem a cukor egy részével. A vajat egy másik tálban megolvasztom, hozzákeverem a cukor maradékát és a vaníliás cukrot, a tojások sárgáját, a liszthez hozzáadom a sót és a sütőport, majd a lisztet és a szobahőmérsékletű tejet kanalanként, kis adagonként adagolom hozzá, csomómentesen elkeverem, majd hozzákeverem óvatosan a habot. Ha túl sűrű, még lehet hozzá egy kis tejet keverni, általában kicsit több, mint 3 dl-t teszek hozzá. Hagyom állni egy órát kb a tálban, majd kisütöm gofrisütőben.
Ehhez a verzióhoz nem adok semmit, mert magában a legjobb. Ám a tejet lehet vízzel is helyettesíteni, a tejjel lágy és puha, a vízzel ropogós lesz. Ha nincs otthon tej, néha így csinálom, vagy keverem a kettőt, ekkor puding, olvasztott csoki, vagy ízlés szerint bármi mehet rá, ami otthon van.
Próbáljátok ki a következőt:
A fenti recept, amikor eszitek, olvasszatok mikróban csokit egy kis tejjel elkeverve, tegyetek a gofrira banán, eper vagy narancsdarabokat, és csorgassatok a tetejére az olvasztott csokiból. Esetleg tejszínhab is mehet rá. Ha nem simán eszem, akkor így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!