Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel és hogyan szoktátok...

Mivel és hogyan szoktátok csinálni a ragukat?

Figyelt kérdés
ragu
2012. júl. 30. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Gombával, vegyes zöldséggel,apróra vágott uborkával,tökkel, stb. mikor mi van itthon.
2012. júl. 30. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

ha rugulevest készítek, akkor hagymára teszem a húst, majd ha puha majdnem, akkor gombát, sérgarépát, fehérépát, ha van egy kis karalábét, és borsót teszek bele.

Ha húsos ragut készítek, én azt inkább tokánynak nevezem, akkor általában egyféle zöldséget teszek mellé, vagy gombás, vagy zöldborsós, vagy zöldbabos (temesvári) vagy hentestokány, az az uborkás-mustáros.mellé rizst, tésztát, vagy nokedlit tálalok.

2012. júl. 31. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!