1/3 mustafa33 válasza:
Én sehogy, de a feleségem valahogy úgy, hogy az előre beáztatott tarkababot nagyon megfőzi ha jól tudom egy kevés vegetával, külön hajában főzz krumplit, ezt öszekeveri és krumplitörővel megtöri, nyers savanyúkáposztával, ropogósra sült szalonna taréjjal tálalja és meglocsolja szalonnazsíral. Nagyon jó (nehéz). Jó cseh sört iszok hozzá.
2/3 anonim válasza:
MIfelénk a beáztatott babot sóval izesitett - nem túl sok - vizben puhára fözzük (vegetát meg hasonló müdolgokat semmibe nem teszünk), amikor puha, krumplitörövel összetörjük (nem kell simára, csak ne maradjanak egyben a babok). Közben kevés zsiron (nem olajon) megpiritunk kockákra vágott vöröshagymát (lehet kis pirospaprikát is beletenni a végén, de nem fontos), és forrón a babra öntjük és kanállal elkeverjük benne. Igy is lehet enni, de ha valaki szereti, tehet kevés ecetet hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2012. aug. 22. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!