Illatos omlós csirkemellet Te, hogy készíted? Lépésről-lépésre légyszi! Tudod a gugliba sok van, de ez kiprobált.
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:40
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi,Tudomat szerettem volna írni!
2012. jan. 8. 13:41
3/3 anonim válasza:
A besózott mellett a vastag részénél töltsd meg: csirkemájat ledarálsz, bele apróra vágott főtt tojást, só, bors, fokhagyma, mustár (!) petrezselyem egy nyers tojással összeállítval. Majd rakd tepsipe, egy kis vizet aláöntve, fólia alatt puhítsd, majd fólia le, és ropogós pirosra. Amikor majdnem kész, önts rá basamell-mártást
és egy pillanatra még tedd vissza. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!