Megégettem az egyik lapot, de már nem tudok újat sütni, mit csináljak?
Olyan sütit kell sütnöm, amihez 3 linzerlapot kell kisütni, és az egyiket bele kell törni a töltelékbe (baracklekváros-kakaós töltelék), viszont eléggé odakapott az egyik lap.
Új lapot nem tudok már sütni, úgyhogy mindenképp ezt az égettet kéne beletörnöm a krémbe. Van valami praktika, amitől kevésbé érzik majd utólag, hogy odakapott lap van benne?
Várd meg, míg egy kicsit szárad, konyhai kiskéssel tudsz az égett részből szépen lekaparni, szinte nem is marad rajta semmi, ha ügyes vagy!
Jártam már így piskótával, ott legalábbis ez a módi bejött.
Hát nem vagyok benne biztos h ez linzerrel működik. Tapasztalatom szerint annak nem csak az alja kap oda hanem az egész bebarnul.
Csináld meg úgy h a másik kettőből levágsz kicsit és azt töröd bele :D
Tördeld tenyérnyi darabokra, és úgy, mint mikor a pirítós odakap, kapard le késsel az égett rész.
utána, ha letisztítottad, törheted apróbb darabokra.
nem fog a töltelékben kiérződni, hogy hogy egy kicsit sültebb a tészta benne. sőt, lehet, hogy ropogósabb marad benne, és attól még finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!