Hawaii csirkemellhez hogyan kell a csirkét megsütni, fűszerezni?
Van Hawaii csirkemell recept egy csomó, de a csirkét hogy olyan natúr legyen hogyan kell megcsinálni? Fűszerezés és sütés?
Kisláng, nagyláng, só, bors?
Köszi
Egészben vagy csíkokra vágva, esetleg darabokban? Ez kimaradt.
Amúgy köszi!
Kedves szakács!
Neked nem megy a nyelvtan vagy nekem? Lehet, hogy késő van, de ezt én nem értem:
".majd szépen kirakod tányérra a husit..egy kis ananászt rá és sajtod majd kicsit megsütöd csőben.."
SZóval a tányérra teszem a húst, ara ananászt meg sajtot és a sütőbe beteszem a TÁNYÉRat?
Én nem akarok tányért tenni a sütőbe, de szerintem ha tespiben hagyom a húst, és arra ananász meg sajt, akkor se lesz semmi baja + 3 perctől...
Vagy igen? VAgy most mi van?? Mert én utóbbit csinálnám, előbbit nem merem...de bhát ha egy szakács írja, akkor lehet, hogy lehet....de miért jó tányért tenni bele?? akkor milyen sokszor kell már betenniM legalább 15 tányérat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!