Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a lasagne tésztalapokat?

Figyelt kérdés

Vettem egy X márkájú lasagne tésztalap csomagot. (magyar termék)


Összetevők: búzaliszt (nem durum!), tojás, víz


Nincs rajta az elkészítés módja, azt írja nézzem meg a honlapukon. De ott sincs, viszont az ottani receptek között azt találtam, hogy a "tésztát kifőzzük"


Tényleg ki kell? Az olyan macerás...


2012. aug. 15. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Sokkal egyszerűbb ha megveszed a lasagne tészta lapokat. Sokkal macerásabb meggyúrni, nyújtani és utána kifőzni, mint hogy levágod a csomagolás tetejét és megfőződ némi forró sós vízben! És ezek egyeltalán nem drágák!
2012. aug. 15. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Száraztésztára gondolsz?

Ha igen, NEM KELL megfőzni sütés előtt. Csak alá és fölé a rétegezésnél teszel bőven besamel szószt és megpuhul a sütőben magától. Évek óta így készítem és még sosem maradt kemény a tészta.

Felesleges kifőzni előtte, sőt, nem is szabad.

2012. aug. 15. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Igazán elolvashatnád h van-e még a kérdés alatt valami

Am én akármilyet veszek, nem szoktam megfőzni. a ragutól meg a besameltől épp kellően átfő

2012. aug. 15. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 2.! A nem szabad elég bátor kijelentés, én mindig megfőzöm előtte és így sokkal puhább és omlósabb lesz. Én speciel így szeretem!

Kedves 3.! nem értem mi a problémád a válaszommal, el olvastam a kérdés magyarázatát is!

1. voltam

2012. aug. 15. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

kedves 4. Akkor értelmezni nem tudsz mert leírja h nem házilag akarja megcsinálni hanem MEGVETTE

Most ezzel h elmondtad h elolvastad csak mégjobban beégetted magad

2012. aug. 15. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 4.!

Azért nem szabad, mert megfőzve, plusz megsütve kb. olyan lesz az állaga, mint valami masszának, elveszti a tészta a tartását. De ízlések és pofonok.

2012. aug. 15. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, igen MEGVETTEM!

és akkor nem főzöm meg!!! :)))

2012. aug. 15. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én mindig megfőzöm, mert a szokásos recept alapján készítem (csak húsos szósz van, besamel nincs) és ezért nem is főne meg a tésztám, én így imádom.


próbáld ki mindkét módon, és majd eldöntöd, hogy neked hogyan ízlik jobban.

2012. aug. 15. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!