Szoktatok krumplis lasagne-t csinálni?
Leírnátok, hogy Ti hogyan csináljátok? A netes recepteket nézegettem, de, ahány oldal, annyiféle.. Kíváncsi vagyok, melyik a leggyakrabb, kinek melyik a legfinomabb verzió. Van-e valami, amire nagyon kell figyelni?:)
Köszönettel: egy nagyon kezdő konyhaművésznő:D
Drága Művésznő! Husival tessék összerakni, husival!Nálunk
a tészta krumplival a Grenadír Mars!, vagy gránátos kocka:))
Azért tettem így fel, mert nem kizárólag ez a recept érdekel, de mindenképp a husis verziója. Gyakorlatilag bármi, ami másnál bevált. Ha leírja, és jól hangzik, megcsinálom. Csak annyi a tuti, hogy krumplis lasagnet kíván a szervezetem, lenne kedvem főzni, de annyi receptet ad ki a kereső, és olyan különbözőeket, hogy le szeretném szűkíteni itt a kört:) De igen, visszaolvasva tényleg összevissza kérdeztem.
Porból nem szeretném csinálni, az viszont már most biztos.:)
Hát nekem így elsőre a pásztor pite ugrott be... de ott csak egy-egy réteg van, alul a húsos ragu, rajta krumplipüré. Azért ha nem ismered ezt az ételt, keress rá, hátha arra gondoltál. :)
Ha pedig megtaláltad a krumplis lasagne receptjét, légyszi oszd meg velünk, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Imádom az olasz kajákat, és szívesen kísérletezek velük.
Nem pitére gondoltam, de ez sem hangzik rosszul.:) Következő projectnek tökéletes:) Holnap fogom megsütni, majd leírom, mit, hogy csináltam és milyen lett. Egy újságban láttam, de a neten talált receptek egyike sem hasonlít arra, szóval megpróbálom majd kikísérletezni a dolgot:)
Köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!