2/25 anonim válasza:
Nem. Bármilyen könnyen olvadó sajtot reszelhetsz rá (pl. trapistát)
3/25 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm :)
2012. jan. 11. 15:33
4/25 A kérdező kommentje:
A tepsit ki kell vajazni?
2012. jan. 11. 15:40
5/25 anonim válasza:
Igen, én vékonyan ki szoktam vajazni, és besamel mártás az első réteg.
6/25 A kérdező kommentje:
2012. jan. 11. 15:50
7/25 anonim válasza:
Én azért szeretek az aljára mártást tenni, mert így biztosan szépen megpuhul a tészta, és nagyon finom lesz az eredmény. De ha a recepted úgy írja, akkor biztosan jó, bár baja nem lesz, ha kicsit eltérsz a recepttől és mégis mártással kezded.
8/25 A kérdező kommentje:
Rendben akkor azzal fogom kezdeni :)
Még egyszer köszönöm szépen!
Remélem finom lesz :D
2012. jan. 11. 16:04
9/25 anonim válasza:
sajna soha nem csináltam igazi parmezánnal, mert túl drága. de tényleg bármilyen "közönséges" félkemény sajttal is nagyon finom. pl trappista, gauda, edami.
10/25 anonim válasza:
Én meg nem is teszek bele sajtot...:D
És a jénai aljára nem a besamel-t teszem, hanem tésztalapot, ami nálam sima sós palacsinta, rá a darálthusis paradicsom, besamel, aztán megint palacsinta és így tovább, a tetején palacsinta és besamel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!