Én pl ha tehetném sem csinálnám parmezzánnal mert nemszeretem.Szó szerint undorodom az ízétől.
Pont a héten csináltam trapistával és isteni finom volt.
Sőt mivel nem kaptam lassagne tésztát, én csusza tésztával csináltam, és egyáltalán nem lehetett érezni a különbséget és nem utolsó sorban olcsóbb is. :)
Tetronak amugy miert kellett az elso hozzaszolasat lepontozni?
Mikor velemenyt mondott, es meg tanacsot is adott, hogy edamival vagy goudaval passzol? Komolyan azert, mert ti trappistaval csinaljatok, szerintetek massal nem lehet, ezert le kell pontozni? Uram atyam:D...
Es parmezannal tenyleg teljesen mas minden olasz etel, en tudom mert probaltam, es egyszeru rakott tesztat is csinaltam karavansajttal, egyszer vettem olcso fustolt!trapistat, es egy nyulos izetlen szar lett a tetejen. Ugyhogy az a +500ft a jo sajtra jobban megeri, mint kb1500 kidobva.
Es ezzel senki nem mondta, hogy nem lehet trapistaval csinalni, en is szeretem es eszem is, de a kaja tok mas izu lesz egy trapistaval meg egy parmezannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!