Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lasagnát muszáj parmezán...

A lasagnát muszáj parmezán sajttal késziteni?

Figyelt kérdés

2012. jan. 11. 15:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
Az 5 liter 1kg sajt arány maximum a goudára vonatkozik, ami juhtejből készül. Tehén tejből legalább 2-szer annyi kell 1 kg sajthoz.
2012. jan. 11. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/25 tetro ***** válasza:
33%
akkor továbbra se értem, miért drága egy kiló sajt 1200 Ft-ért ha ahhoz 10 liter tej kell. bocsássátok meg nekem, de arra gondoltam hogy ez egy gasztronómiai kérdés, nem a picsogjunk hogy milyen rossz nekünk rovat. persze hogy lehet trappistából, főleg ha nincs másra pénz. de akkor mi a kérdés? használhatok trappistát, mert mást úgysem fogok mert még is k@rva drága? igen, ez esetben használjatok trappistát. vagy gazdaságos tömböt. habár aki egy kiló marhahúst meg tud venni a lassagnehoz, annál biztos gazdasági csődöt jelent 600 Ft sajtra...
2012. jan. 11. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell keverni a dolgokat, lehet, hogy hallottál róla, vannak szegény magyarok is, akik a recepteket is magyarítják. Kiló marhahús helyett fél kiló disznóhús darálva, drága sajt helyett az olcsó. Módosabbak készen veszik hozzá a tésztát.(én például magam gyúrom)Arról ismerni meg a szegény embert, hogy vízzel főz, meg arról is, hogy szimpatikusabb.
2012. jan. 11. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pl ha tehetném sem csinálnám parmezzánnal mert nemszeretem.Szó szerint undorodom az ízétől.

Pont a héten csináltam trapistával és isteni finom volt.

Sőt mivel nem kaptam lassagne tésztát, én csusza tésztával csináltam, és egyáltalán nem lehetett érezni a különbséget és nem utolsó sorban olcsóbb is. :)

2012. jan. 12. 06:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Tetronak amugy miert kellett az elso hozzaszolasat lepontozni?

Mikor velemenyt mondott, es meg tanacsot is adott, hogy edamival vagy goudaval passzol? Komolyan azert, mert ti trappistaval csinaljatok, szerintetek massal nem lehet, ezert le kell pontozni? Uram atyam:D...

Es parmezannal tenyleg teljesen mas minden olasz etel, en tudom mert probaltam, es egyszeru rakott tesztat is csinaltam karavansajttal, egyszer vettem olcso fustolt!trapistat, es egy nyulos izetlen szar lett a tetejen. Ugyhogy az a +500ft a jo sajtra jobban megeri, mint kb1500 kidobva.

Es ezzel senki nem mondta, hogy nem lehet trapistaval csinalni, en is szeretem es eszem is, de a kaja tok mas izu lesz egy trapistaval meg egy parmezannal.

2013. jún. 20. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!