A lasagne tésztáját meg kell főzni sütés előtt?
Figyelt kérdés
Egyszer még régen vettem ilyen knorr lasagne-t, úgy rémlik azt nem kellet megfőzni.De nem vagyok benne biztos.
Most nem ilyen vacak port szeretnék venni, hanem igazából csak lasagne tésztát szeretnék rendes bolognai szósszal csinálni.
Főzzem előtte vagy nyersen rétegezem?
2012. jan. 3. 17:05
1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam : a legalsó lap alá is teszek szószt :: Igy mire megsül biztos,hogy minden lap puha lesz..
3/9 anonim válasza:
ne főzd ki előre, mert elázhat a szósztól.a nyers száraz tészta is teljesen átpuhul sülés közben.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az összes előttem szólóhoz, én sem főzöm ki és nagyon szépen megpuhul a szósztól.
6/9 anonim válasza:
Nem kell kifőzni, alá és felé is tegyél besamelt és bőven meg fog tőle puhulni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De jó hogy megkérdeztem, én megfőztem volna!
2012. jan. 3. 21:17
9/9 A kérdező kommentje:
Beszéld meg a moderátorokkal hogy akkor ha már olyan sokszor volt, akkor miért nem dobta ki a hasonló kérdések közé!
2012. jan. 4. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!