SOS! Leveles tésztás rétest sütés előtt mivel kell kenjem?
Figyelt kérdés
a, semmivel
b, olvasztott vajjal
c, tojással/sárgájával
2011. dec. 31. 16:49
2/6 anonim 



válasza:





Anyukám azt mondja: zsírral, vékonyan.
3/6 anonim 



válasza:





Én olvasztott sertészsírral szoktam minden lapot megkenni vékonyan.Észrevettem, hogy így a legjobb, nem lesz olyan kemény a tészta sütés után.Próbálkoztam már margarinnal és tejföllel is, de nekem nem vált be,maradok a zsírnál.
4/6 A kérdező kommentje:
értem, sertészsír viszi a pálmát, köszi :)
BUÉK!!!
2011. dec. 31. 18:11
5/6 A kérdező kommentje:
ja még annyi, hogy aki házilag csinálja, az a tésztát is sertészsírral hajtogatja?
igazából nem ártana egy olyan recept, ami nagyon szép leveles lesz, mert az enyém inkább kemény, kérges, ahogy az egyik tisztelt válaszoló írta :(, de egy igazán jó rétes tészta recept se jönne rösszul :) csak ne desszert.eus :P
2011. dec. 31. 18:18
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon kíváncsi lennék ki szerint voltak rosszak ezek a válaszok... -.-"
amúgy az utolsó kérdésem él!
2012. jan. 9. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!