Ilyennek kell lennie a tésztának sütés után? Többi lent
Anno találtam egy kosárka receptet:
Ma csináltam meg. Még sokaltam is a vajat így picit ragadt a kezemhez ,de nem szilárdítottam meg több lisztel, tehát minden a recept szerint haladt tovább...sütési időt ugyan nem írt, de olvastam, hogy kb. 190fok 15-20perc.Kiis sült 20perc alatt(15percnél még nem volt színe a +5percnél meg a belseje maradt halvány sárga a széle meg halvány barna) majd kihűlés után a kosárka formából kivéve nem puha tészta lett , mint a nyers alap volt hanem szilárd...először csináltam ilyent de a tésztának keménynek kell lennie sütés után vagy a töltelék fogja puhítani vagy vmi nem oké a receptel?előre is köszi jah és buék
ez egy sima linzer tészta recept,és teljesen normális,hogy megkeményedett.a tölteléktől másnapra finom omlós lesz :-))
és tényleg nem kell 20percig sütni,még ha úgy is tünik hogy még nyers a közepe,mert kihülés után úgyis meg fog keményedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!