A lecsóban marad vitamin? Vagy kifőtt minden?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 13:24
1/6 anonim válasza:
Ha nem fözöd túl sokáig,akkor igen. A paprikát meg lehessen kicsit harapni.
2/6 anonim válasza:
én úgy szeretem, ha jól megpuhul. Ha nincs is benne vitamin, de nekem így ízlik. A paprikát nem tudnám úgy megenni, h még harapni lehet, számomra az csak a nyersnél lehetséges. És lecsót tojással, az az igazi:):)
3/6 anonim válasza:
mi a lecsot tojassal,es virslivel keszitsuk, majd a kesz lecso melle talalok rantott hust, es bodagot, mi igy szeressuk! vitamin nem tudom van-e benne,de nagyon finom!
udvozlet
4/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy szeretem, ha jól megpuhul a paprika. A paradicsomról meg leszedem a héját, mert utálom, ha tele van felsöndörödött héjcsíkokkal :-)
2009. júl. 22. 13:51
5/6 anonim válasza:
20-30 perces hőkezelés után a vízben oldódó vitamonok elbomlanak, bár a zsírban oldódók, az ásványi sók és a rostok megmaradnak. Tehát egészséges főtt zöldséget is enni, csak nem pont a C vitamin miatt.
6/6 anonim válasza:
Mi olyan edénykészletet használunk ami megőrzi a zöldségek vitamintartalmát, mert olyan technikával készíti az ételt. Emiatt kicsit ropogósabbak maradnak, mint a hagyományos "szétmálós" társaik, de mi nagyon szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!