Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy marad több vitamin a...

Hogy marad több vitamin a gyümölcsökben, hogy egészségesebb? fagyasztással vagy befőzéssel?

Figyelt kérdés
befőzésnél csak 5 percig forralom, nem teszek bele tartósítószert.
2010. febr. 9. 09:47
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem a fagyasztásnál több marad benne, mert nem az lényeges, hogy meddig forralod, hanem az, hogy forralod, úgy pedig sok hasznos tápanyag kiforr belőle.

ez csak az én véleményem, tehát egyáltalán nem biztos..én mindenesetre a fagyasztást választanám!!:)

2010. febr. 9. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A fagyasztással majdnem az egész vitamintartalom megmarad benne.
2010. febr. 9. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!