Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a rakott keksz?

Hogy készül a rakott keksz?

Figyelt kérdés
2008. máj. 9. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Recept: [link]
2008. máj. 9. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%
U.I: Bal oldalt, a Süteményekre kattintassz,és ott van köztük a Rakott keksz.
2008. máj. 9. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 cintia2005 válasza:

Hozzávalók:


* 1 csomag háztartási keksz

* 2 csomag vaníliás pudingpor

* tej

* 2 alma

* 2-3 banán

* kevés cukor

* mazsola

* fahéj

* vaníliás cukor

* Csokoládémázhoz:

* vaj

* kakaópor

* cukor


Elkészítés:


A vaníliás pudingot a tasakon leírt módon elkészítem. Az almákat vékony szeletekre vágom, és cukros, fahéjas szirupban felfőzöm. Vigyázok, hogy az alma csak éppen megpuhuljon. Kiveszem és lecsepegtetem.

Egy jénai tál aljára elrendezek egy sor kekszet. Rárakok a karikára vágott banánból egy részt, az almából is valamannyit. Következik a mazsola, majd a pudingból annyi, hogy jól ellepje a kekszeket. A csokimázból csurgatok rá ízlés szerint. Újból következhet a keksz, gyümölcs, mazsola, puding... és így tovább.

Amikor elkészült, hideg helyre teszem, és egy napig állni hagyom.

Másnapra a keksz jól átpuhul, és átveszi a többi hozzávaló ízét.

2010. szept. 30. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!