A lecsókolbász készítésénél öntünk alá vizet vagy csak olajon sütjük?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 20:12
1/4 anonim válasza:
Én vízben szoktam megfőzni. De a csak olajos verzió is jó.
2/4 anonim válasza:
Ne önts alá vizet. Pici olajon süsd meg.
3/4 doboszoli válasza:
Nem kell víz. Kissé bevagdosva süsd ropogósra.
A vásárlásnál ügyelj, mert a legtöbb az ehetetlen szintet közelíti!
A maga 800 forint körüli áráért pl. a SP.R saját márkása egész jó, vagy kicsit drágábban a több helyen kapható szlovák lecsókolbász.
4/4 anonim válasza:
A vízben főtt az főtt kolbász, az olajban, zsírban sütött a sültkolbász. tényleg úgy finom, ha ferdén szépen be van
vagdalva, és, ahogy már írták, érdemes a drágább jobb minőségűt választani, mert némelyik gagyi gyártmány sütéskor kifordul önmagából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!