A kakukkfű milyen ételek készítésénél használható?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 18:07
1/10 anonim válasza:
sültekhez remek,főleg vadhoz... :)
2/10 anonim válasza:
Én a gombalevesbe is szoktam picit rakni, isteni!
3/10 A kérdező kommentje:
Vadat igen ritkán eszünk. És csak úgy beszórni vele, vagy húshoz kínált mártáshoz? Milyen fűszerekkel harmonizál még?
2011. nov. 30. 18:20
4/10 anonim válasza:
Vajas kiflire is pompás, én rántottába is rakok speciel meg pörköltbe is.
5/10 anonim válasza:
Levesek,sültek,főzelékekhez jó. A főzés végén kell bele tenni,de csak keveset.
6/10 anonim válasza:
Harmonizál még a bazsalikommal,rozmaringgal,tárkonnyal is.
7/10 anonim válasza:
Olasz ételekbe, bolognaiba, pizzaszószba - rozmaring, bazsalikom, oregano mellé nagyon jó.
8/10 anonim válasza:
Én a gombás ételekhez teszem. Megbolonditja!!!!!!!
9/10 bumbi02 válasza:
A kakukkfű csirkéhez, bárányhoz, nyúlhoz tökéletesen passzol, valamint az olaszos kajákba.
Kakukkfüvet leggyakrabban rozmaringgal használom, illetve tárkonnyal.. :))
10/10 mustafa33 válasza:
Nyári hideg teának kitűnő. Meg influenzánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!