Pontosan mit számít a muffin készítésénél száraz hozzávalónak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 17:43
1/9 anonim válasza:
Ami száraz és nem nedves.
Pl.: liszt, cukor, kakaópor, sütőpor, kókuszreszelék stb
2/9 anonim válasza:
Minden ami nem nedves/nem folyik...
3/9 anonim válasza:
A tej, tojás, margarin, olaj, víz, ilyesmik nem szárazak. A száraz hozzávalók ismérve, hogy ha összekevered és kiveszed a kanalat belőle, akkor csak lerázod és tiszta is, nem ragad rá semmi. Ami ráragad, az nem száraz.
4/9 A kérdező kommentje:
arra lennék kíváncsi, hogy a muffinnál külön kell választani a sárgáját a fehérjétől, vagy mehet bele mint nedves hozzávaló??
2011. jún. 28. 18:36
5/9 anonim válasza:
A fehérje vagy a sárgája száraz szerinted?
6/9 A kérdező kommentje:
úgy értettem, hogy fel kell-e külön verni habosra a sárgáját...
2011. jún. 28. 18:45
7/9 anonim válasza:
Nem.A fehérjét szokták habbá verni,hogy könnyebb és több legyen a tészta
8/9 A kérdező kommentje:
jajj igen, rosszul írtam... bocsi... és akkor habosra kell verni a muffinnál vagy elég ha a nedveshez keverem??
2011. jún. 28. 18:48
9/9 anonim válasza:
Nem kell különválasztani, és nem kell felverni. De a receptben le lenne írva, ha kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!