Tiramisu készítésénél mascapone helyett natúr vajkrémet ajánlottak, kipróbáljam?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy ezzel is lehet helyettesíteni,mert olcsóbb.Nem tudom hogy olyan lesz az íze,mint krémsajttal.Tapasztalat valakinek!2011. márc. 26. 16:33
1/7 anonim válasza:
Én nem vajkrémmel, hanem krémsajttal helyettesitem a mascarponét. Van pl a bocinak a tömlős krémsajtja ebből akár a natur akár a tejszines kitünő.
2/7 anonim válasza:
én csináltam már és finom lett. bár a vajkrémben több a kalória, mint a mascarpone sajtban. amúgy csinálhatsz házilag mascarpone-hez hasonló krémet tejszínből (ezt is próbáltam már) és egész jó! kicsit citromosabb, mint az eredeti, mivel ezzel kell 'beoltani' a tejszínt, hogy kiváljon belőle a krém, de szerintem ez nem baj, sőt! [és ez is olcsóbb megoldás, mint a bolti mascarpone]
3/7 anonim válasza:
Szia! a mindmegettén én is olvastam vajkrémes recepteket,állítják, hogy finom.én még nem próbáltam, de natúr tejszínkrémsajttal már készítettem tiramisut, és nagyon finom volt.
a vajkrémmel szemben csak azért vannak fenntartásaim, mert van egy kis savókiválás és enyhén savanykás is, mert nem tejszínből van.
üdv.
4/7 anonim válasza:
Mi anyukámmal már csináltunk vajkrémből tiramisut és nagyon finom lett :D
5/7 anonim válasza:
Csináltunk már vajkrémmel is tiramisut, úgy is jó, de azért szerintem jobb mascarponéval. Persze tudom, hogy az eléggé drága, mi is ezért csináltuk vajkrémmel, és mondom, tényleg jó úgy is.
6/7 anonim válasza:
Én natúr szendvicskrémmel szoktam csinálni, vagy tömlős krémsajttal. pl. tesco-s. A múltkor nem volt egyik sem itthon, vajkrémmel csináltam, finom lett így is, de a szendvicskrémmel jobb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. márc. 27. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!