Tudnátok írni kipróbált mákos guba receptet?
Apukámmal vagyok itthon mert anyu és a tesóm elutaztak nyaralni...
Apa imádja a mákot és hétfőn nem lesz itthon. Szeretnék neki mákos gubát csinálni meglepetésből csak nemtudom hogy szereti(sütve vagy tojással vagy mézzel.....). Valami bevlt recept van amit mindenki szeret?
Köszi a vâlaszokat
(Sutottem mar egyedul citromtortát is tehat ezzel nincs gond)
Aranyos vagy, sajnos rég készítettem így nincs meg a recept.
Esetleg nosalty.hu-n van hozzászólási lehetőség, elolvashatod a véleményeket, illetve sorrendbe lehet rakni népszerűség szerint is. Írd be a kereső részbe.
Én így szeretem a mákos gubát.
A kiflit felaprítom,és eláztatom forralt tejjel. Majd a cukros,darált mákot rászórom. Én jó mákosan szeretem így sokat szórok rá. Majd tálalom és esze. Mellé hideg tejet iszom.
A páromnak a tejes kiflit megsütöm egy kicsit,és utána szórom meg mákkal.
Ne felejtsd el előző nap megvenni a kiflit, és rakd nejlonba, hogy ne száradjon, hanem szikkadjon. Frissből nem jó csinálni.
A többit, meg te tudod, hogy szereti. Én mindig mézzel eszem, tálaláskor csurgatok rá mézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!