Hogyan kell a padlizsánt előkészíteni? Magját ki kell szedni? Hámozni kell?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 20:40
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz vele kezdeni, meg hogy mennyire fiatal a padlizsán. Hámozni a fiatalt nem feltétlenül kell, ha tölteni akarod, akkor semmiképp se hámozd meg. Ha öreg, akkor nem árt kiszedni a magját, ha fiatal, akkor maradhat. Sokak szerint keserű a magja, besózzák, majd kinyomkodják a levét, én eddig sose sóztam be, bár mindig fiatal, kicsi, és fényes lila padlizsánt vettem. Ha már kezd bordó lenni, akkor lehetőleg ne vedd meg, vagy akkor sózd.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit készítesz. Ha padlizsánkrémet akkor egyben sütöd sütőben, és utána húzod le a héját, vagy rántod, akkor előtte meghámozod, de a magja mindenképpen benne marad, ha grillezed, akkor nem kell hámozni, csak szeletelni.
3/4 anonim válasza:
Mi krémet készítünk belőle. A sütés faszénen a legízletesebb. Egyszerű de nagyszerű étel
4/4 anonim válasza:
Ja és mégvalami a megpucolás után én meg szoktam kóstolni minden darabit mert ha egy is keserű akkor elrontja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!