Hogy kell elkészíteni a pirított zsemlemorzsát, amibe a nudlis/gombócos ételeket beleforgatom?
Mennyi zsemlemorzsa kell mennyi olajhoz? (zsírhoz, vagy vajhoz???)
Milyen magas lángon pirítsam?
Teflon serpenyőben?
Kezdő vagyok...
Előre is köszönök minden segítséget!
Na már megint itt a degenerélt lepontozó banda...
Tőlem mindenki kapott zöld mancsot :)
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szerintem mindenkinél ott a pont, mert minden válaszoló a legjobb szándéka szerint írta le, hogy ő hogyan csinálja.
Egy válaszolónak sincs szándékában félrevezetni a kérdezőt.
Én is úgy csinálom , ahogy Ők, azzal a különbséggel, hogy én egy kevés zsíron pirítom a házilag ledarált pérzlit.
Én zsírral főzök, nekem így természetes és finom.
Én mindenki válaszát jónak értékelem.
Elnézést, hogy ennyi idő elteltével szólok hozzá, amikor már nem aktuális a kérdezőnek! Most láttam meg.
Csak azt szeretném hozzátenni, hogy nekem mindegy ha sok prézlivel van, én közben kanállal is szeretek enni, sőt ha marad, azt is megeszem gombóc nélkül is. :D
A legnehezebb ebben a megfelelő időpontot eltalálni: amikor már jól megbarnult, de még nincsenek benne égettebb részek... Hiába kevergeti az ember, ha közben az alja végig alul marad – az megég.
Nekem az első próbálkozás nem lett túl jó, viszonylag sok égett kis csomó alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!