Hogyan készíthetek barackmagból " marcipánt "?
Figyelt kérdés
A marcipán receptjét ismerem, de a percipáné ugyanaz, vagy különbözik valamiben? ( nem a tojásos peceptre gondolok, hanem a mandula+cukor+cukorszirup+keserűmandulaaroma)2009. júl. 17. 13:55
1/4 anonim válasza:
Te szerintem inkább ruházz be igazi mandulára. Tudtommal a barackmag belsejében található mandulaszerű valami cianidot tartalmaz. Bár anno én is ettem, de most nem próbálnám meg újra...
2/4 anonim válasza:
Dióból is lehet, barmagról nem hallottam, de ugyanúgy tartalmaz az is olajat amitől majd össze áll a massza.Szerintem ugyanúgy kell mint mandulával.
3/4 A kérdező kommentje:
Á, köszi a válaszokat. Csak a mandulát drágának találom, ézért kérdeztem. majd kikísérletezem, keverek bele diót is. Az almamag pedig keserűmandula ízű...
2009. júl. 18. 10:05
4/4 anonim válasza:
A mandula barna héja tartalmaz ciánt, de lehet, hogy a barackmag-é is. Sőt minden ilyen magban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!