Milyen levest készíthetek ebédre?
Sziasztok!
S.O.S-ben kérnék segítséget, hogy milyen levest készíthetnék ebédre, fontos alkalom lesz :)
Hát attól függ mit szerettek...
Én imádom a zöldségkrémleveseket: spárga, póréhagyma, zeller. Sajttal, pirítóssal, húsevőknek pirított bacon-nel....
Mondjuk egy finom tárkonyos ragulevest vagy palóclevest (nem mindenki készít ilyeneket, ezért kicsit különleges is lehet).
A krémleveseket én is nagyon szeretem, de pl. a családom már nem nagyon van érte oda. Ez tényleg attól függ, hogy általában milyen ételekhez vannak szokva azok akiknek szánod. Van aki megkóstol más finomságokat, van aki nem (családban ez már nagyjából kiderül az idők folyamán, a vendégekkel már óvatosabban kell bánni :)).
Nyírségi gombócleves
Nálunk nagy siker volt.
köszönöm mindenkinek! :)
Végülis, ami mindenkinek jó volt, Fokhagymakrémleves, lapcsánkával, ezersziget öntettel és dinnyesalátával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!