Mit készíthetek ebédre csirkéből? ( bővebben lent! )
Figyelt kérdés
volna valami a rizsesen, levesen, paprikáson kívül? vagy ezeket lehetne másképp csinálni? ( változatosságot szeretnék!)2009. aug. 9. 22:19
1/9 anonim válasza:
Mi pl.imádjuk a töltött csirkét, ill.csirkecombot. Nagyon laktató, kiadós. Esetleg, kirántott csirke, grilleztt,ennyi jut hirtelen eszembe....
2/9 anonim válasza:
Sült csirke. Én sok hagymával szeretem nagyon, jól átveszi az ízét. És a végén, amikor már szinte teljesen kész, teszek rá reszelt sajtot, és rápirítom. De néha tejfölös mártásban sütöm ki a pipit, és mellé rakok felkarikázott krumplit, és együtt sülnek meg.
4/9 anonim válasza:
:)
fogsz csirkét. mellet. megmosod, só bors vegeta..:D
behelyezed egy tepsibe. nemtudom, szeretitek e agombát. ha igen, akkor megcsinálod a gombát (főzöd, tudod ahogy kell. szeltekben sósan.) és ráteszed, reszelsz rá sajtot és megsütöd.:D
vagy pl... ugyanez a szitu csak reszeltsajttal teleszórod és meglocsolod jól főzőtejszínnel.:) + kicsi petrezselyeem. hirtelen ezek jutottak eszembe:D
5/9 anonim válasza:
Én ma csináltam ananászos csirkét, és nagyon nagyon finom lett. gugli egy csomó találatot fog rá adni, én sajnos nem találom azt, ami alapján én csináltam, de a többi is nagyon hasonló.
6/9 A kérdező kommentje:
22:36! Leírod ahogy te csináltad? Kíváncsi vagyok rá!
2009. aug. 9. 23:02
7/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg csirke háta nyakával,fara,comb,szíve van a hűtőnkbe! Tudom hogy így nehezebb egy kicsit "újdonságot" találnom,de hátha valakinek van ötlete és megossza velem!
2009. aug. 9. 23:05
8/9 anonim válasza:
Indiai csirke. Különleges, nem szokványos íz és az én pörkölt kedvelő családom is imádja.
9/9 anonim válasza:
Tejfölös csirke,az is finom nokedlivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!