Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elkészíteni a...

Vulpus kérdése:

Hogyan lehet elkészíteni a GRILLÁZSKÚPOT?

Figyelt kérdés
Sehol nem találtam róla receptet, de még képet sem a neten, viszont néhány napja egy lagziból hozott egy ismerősöm ilyen finomságot, és szeretném én is elkészíteni!

2012. júl. 28. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Receptet nem tudok adni,gondolom egy sima grillázs recept is jó hozzá. Ha jól tudom ezeket grillázspréssel készítik.

Otthon szerintem úgy tudnád elkészíteni,hogy a kész grillázst egy szilikon lapra öntöd,ha már félig megdermedt,akkor olyan formára vágod,amiből könnyen tudsz kúpot formázni. Ezt előtte egy papír lapon kipróbálhatod. Én nem igazán tudom,hogy milyen formából lehet könnyen kúpot formázni,talán félkörből?

Ha a grillázs megdermedne azelőtt,hogy elkészülnél a formázással,kicsit tedd be előmelegített sütőbe,ott újból megpuhul.

2012. júl. 28. 11:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm én is gondoltam rá hogy a sima grillázzsal próbálkozok! Hátha valami jó sülne ki belőle :)

Köszönöm mégegyszer!

2012. júl. 29. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!