Mi lehet ez a süti és hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Évek óta nem ettem ilyen sütit, halovány emlékeim vannak róla, de kb. úgy néz ki, hogy az alja egy vékony nagyon kókuszos lapocska (mintha kókuszreszelék és tojáshab lenne összesütve) a teteje pedig vastagon krém. A krém sárga és ízre hasonlít a rafaelló krémjére, de állagra és színre, mint a házi krémes krémje. A tetején pedig kókuszreszelék. Emlékszem családi összejöveteleken régen egyik rokon sokszor sütött ilyet, de nem tudom a nevét sem így a receptet sem tudom megkeresni.
Segítségetek előre is köszönöm.
2012. júl. 16. 17:50
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem ez lesz az (én is imádom, elég gyakran elkészítem):
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Igen, ez az a süti, köszönöm!
2. válaszoló: kicsit böngészgettem az oldalt és nagyon gusztusos sütik vannak rajta, közte van az "én sütim" is, köszönöm!
2012. júl. 16. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!