Az egész garnélát hogyan lehet elkészíteni?
Figyelt kérdés
Úgy értem az egészt, hogy nem csak farok ,hanem megvan a szeme meg a lábai :-) Szóval fagyasztott, de meg van főzve előre. Plusz van egy kis tálca vegyes tenger gyümölcse is, ami viszont nyers. Tehát össze tudom valahogy keverni a kettőt? A vége felé rátenni a garnélát? Le kell előtte szedni a lábait, meg a fejét, vagy azt így kell tálalni? Most kicsit bizarr nekem így egyben azokkal a gülü szemeivel, de bevállalós vagyok. :-)2012. júl. 16. 11:38
1/5 anonim válasza:
Olvaszd ki forró vízben egy pár percig, és akkor le tudod szedni a fejét és a lábait. A tenger gyümölcseit kicsit süsd fokhagymás olajon, majd tedd hozzá a rákokat. Pár perc és kész. Tésztához egy kis tejszínes mártással isteni.
2/5 anonim válasza:
Ha kajába akarod belekeverni akkor szedd le róla a fejét és a lábait. De ha pl Paellát csinálsz belőle akkor jól fog mutatni rajta az egész garnéla, de akár abban is leszedheted amit kell róla és úgy is csinálhatod a paellát.
Itt vannak róla képek, a paella: [link]
Itt meg garnélás recepteket linkelek neked: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2012. júl. 16. 12:57
4/5 anonim válasza:
Hol vetted és mennyiért?Ha nem vagyok indiszkrét? :) Úgy ennék,de nem tudom hol lehet kapni.
5/5 A kérdező kommentje:
Az Auchan-ban és 2100 Ft volt kilója, mert kiárusítás volt.
2012. júl. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!