Ki mit főzött vagy evett ma?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 12:58
12/21 anonim válasza:
Tarhonyaleves, töltött paprika, görögdinnye, és délután zserbó készül
13/21 anonim válasza:
gulyásleves,lángos,holnap rakott kel,gyümölcsleves,vasárnap pulykanyakból húsleves,töltött gomba,burgonya,rántott hús,zöldségek
14/21 anonim válasza:
Én ma tejszínes kapros kukoricát csináltam, szójaszószos párolt cukkínivel és medvehagymás tofuval, illetve kuszkusszal:))
15/21 anonim válasza:
Én már csak finom spagettit alkottam, előtte való napokra meg pizzát készítettem.
16/21 anonim válasza:
Pulykahússal borsóleves, rántott csirke, rántott cukkini, kukoricás rizs mára. Ebből marad vacsira is.
Holnapra előre megfőztem a pörköltöt. Így ha hazaesem este, már csak tésztát kell kifőznöm.
17/21 anonim válasza:
Én ma tökfőzeléket csináltam, jó sok kaporra, és még sül a darabolt fűszeres csirke. Piros paprikát, borsot, köményt, majoránnát összekevertem, a csirkét sóztam, és megszórtam a fűszerkeverékkel. Tepsikbe tettem, raktam mellé darabolt vöröshagymát, cikkekre vágott paradicsomot, fokhagymát és szeletelt füstölt szalonnát. Letakartam a tepsit, addig sütöttem, amíg a hús megpuhult, már csak egy kicsit pirulnia kell, és kész is.
18/21 anonim válasza:
tejszínes csírkét fogok főzni, de ha így haladok csak vacsira lesz kész .-)
19/21 anonim válasza:
rántott patisszont csináltam krumplipürével.Meg maradt tegnapról borsóleves.
20/21 anonim válasza:
Tegnap gulyáslevest csináltam a maradék pörkölt megmentése miatt, ma pedig rántott palacsintát sült krumplival és tartármártással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!