Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzöl ma, és a hét többi...

Mit főzöl ma, és a hét többi napján mit főztél, vagy mit fogsz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 11:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A 75 %-os válaszolónak. a habtejszín 30 % -os valódi tejszín. a főzőtejszín 20 %-os valódi tejszín.

a Hulala, növényi zsíros cukrászati hab alapanyag. semmi köze a hab,-és főzőtejszínekhez, bár kétségkívül, amire kitálták, arra nagyszerű.

2012. júl. 25. 12:38
 22/30 anonim ***** válasza:
34%
Kieg: a 30 %-os TEJszínnel ugyanúgy lehet főzni, mint a főzőtejszínnel. Sőt, sokkal selymesebb, lágyabb, mint a 20 %-os főző. 20 éve, azt sem tudtuk, hogy létezik, a Parmalat kezdte forgalmazni. Ergo nem tejszínhabos tésztát készít az illető...-tejes-
2012. júl. 25. 12:41
 23/30 anonim ***** válasza:
51%

Hétfőn zöldségleves volt lángossal. Leves elfogyott, lángos maradt még, így mivel nálunk két fogás kell, rizs volt édes-savanyú mártással+maradék lángos. Ma maradt mártás és rizs, meg pizzás csiga, és a rizs mellé csináltam hamis fasirtot, hátha valakinek már nem kell a mártás. Holnap mi lesz? Lehet egy kis rakott, mert ma is csináltam rizst, az tegnap majnem elfogyott, így meg megmaradt egy jó adag. És ha elfogy a pizzás csiga, akkor lekváros bukta lesz, a lányom azt kért.

Hétvégén lesz rántott husi, azt mindenki szereti. Ja meg csináltam csokitortát tegnap, csak úgy..:-)

2012. júl. 25. 14:04
 24/30 anonim ***** válasza:
73%

Igazán köszönöm, 73%-os, hogy építő kritikádat, a biztonság kedvéért ide és priviben is elküldted. Akkor - a félreértések elkerülése végett - én is bemásolom ide a válaszomat. Mielőtt mások azt hiszik, hogy tejszínhabot tettem az angolszalonnára...

Nos tehát:

Én habtejszínt írtam, nem tejszínhabot.

A kettő között az a különbség, hogy a habtejszínt cukorral felverve kapod a tejszínhabot.

Ha ezt nem teszed, akkor a natúr habtejszín pont olyan ízű, mint a főzőtejszín, csak hígabb, és a Hulán kívül legalább húszféle létezik még.

A kávétejszín pedig még hígabb, de attól, hogy kávétejszín, nincs kávéíze.

Aki helyreigazított a korábbiakban, annak ezer köszi. :)

2012. júl. 25. 14:08
 25/30 anonim ***** válasza:
18%

jajj de jó, úgy örülök, hogy helyreigazítottatok.

komolyan :)

ennyi idiótát

2012. júl. 25. 15:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
ma sonkás-kukoricás tészta volt, előtte volt rakott mexikói, paradicsomos húsgombóc. holnap csirkepörkölt, a hétvégére meg rántott hús lesz, krumplipürével. a többit nem tudom :D
2012. júl. 25. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:

hétfő

paradicsomleves, sült csirke rizzsel és törtkrumplival

kedd

gulyásleves, pizza

ma lecsó

holnap

zöldbableves rizibizi, vajaskrumpli rántott cukkini, sült virsli

péntek bolognai, palacsinta

szombat paradicsomos káposzta sült virsli

vasárnap lecsós szelet rizzsel, krumplival, pogácsa, barackos piskóta

2012. júl. 25. 21:56
 28/30 anonim válasza:

Hétfő: paradicsom leves,rakott krumpli,tűzoltó szelet

Kedd:nem jut eszembe az istenért se

Szerda:krumpli főzelék,fasírt,kókuszgolyó

ma:tojásos nokedlit akarok de még nem tudom mivel

a többi napokon h pontosan mi lesz még nem tudom de terveim között van csirkecombos,csirkemelles valamik és tejfölös lencseleves készítése is.

2012. júl. 26. 09:09
 29/30 anonim válasza:
ja brassói volt.
2012. júl. 26. 12:03
 30/30 anonim ***** válasza:

mustáros rántotthús, petrezselymeskrumpli, kovászos uborka végére értünk az előbb.

Kukoricát is főztem, de most már nem fér belém. jó lesz du. nasinak.

2012. júl. 26. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!