Nektek először a sminketeket vagy a frizurátokat készítették el az esküvő napján?
Először a hajamat, utána a sminkem.
Ha hajat is mos a fodrász és már fent van a sminkem, tuti idegbajt kapnék, hogy mikor mosna le egy kis alapozót a homolkomról.
mert talán nekem is ugy lenne, hogy eloszor a sminkes...
pedig a sminkesnek kéne legutolsonak lenni!!!!
foleg mivel a sminkesemnél le kell fekudnom arra az ágyszeruségre!az meg agyonnyomná a frizurámat:-(((
ugyhogy nem is tudom, hogyan csináljam...
a fodrász azt mondta, hogy egy két napos hajjal menjek majd hozzá és ne frissen mosott hajjal, mert akkor nem tapad a hajam feltűzésnél, erről mi a véleméynetek?
egy másik fodrász meg meg is akarja frizura előtt mosni a hajam, és úgy elkészíteni meg ilyenek...
nost melyik a jobb?
Nekem pár napos volt egyébként a hajam, ki vont engedve, ha frissen mosott lett volna, kilógja magát, én megbíztam a fodrászomban.
Nem muszáj hátra hajtanod a fejed a sminkes ágyára, ülve is tökéletesen ki tud sminkelni, hozzánk házhoz jött a sminkes, megoldotta ágy nélkül is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!