Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tároljam a pogácsát,...

Hogy tároljam a pogácsát, hogy puha maradjon?

Figyelt kérdés
Ma estefelé akarok sütni pogit, de csütörtök-péntekre kellene igazából. Hogy tároljam addig, hogy minél puhább maradjon? Illetve lehet, hogy ha több tejföl vagy vaj van benne, akkor puhább lesz?
2012. júl. 24. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ma még csak kedd van , korai még megsütni. Nekem már másnap sem az igazi, vagyis a családom nem szívesen eszi már meg.

Figyelni fogom a válaszokat, mert én is szeretném tudni a titkot:))

De keddi pogácsát pénteken semmiképpen nem kínálnék senkinek. ez csak az én véleményem.

2012. júl. 24. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Még esetleg holnap délelőtt tudom megsütni, de később semmiképp. Egyébként én sütöttem már olyan pogit, ami 2-3 múlva is nagyon finom volt, sőt egyre finomabb.. Nem tudom akkor hogy sikerült, de sikerült :D
2012. júl. 24. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy belerakom egy tálba és bebugyolálom egy nagy konyharuhába az egészet, és ráhozok egy zacskót. Nekem így puha szokott maradni. De gondolom a recepttől is függ.
2012. júl. 24. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:

Vegyél vákumos edényt.2 hétig is puha marad benne minden,és sokkal tovább tart a tartósságai is.Nem olcsó de hosszútávon megéri.


[link]

2012. júl. 24. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!