Hogyan kell besamell mártást készíteni, és milyen ételhez szokták felszolgálni?
Figyelt kérdés
2007. aug. 21. 19:27
1/2 anonim válasza:
Szia!Pici vajat megolvasztasz hogy elleoje az edény alját, annyi liosztet bele hogy jó sűrű legyen, tejjel felfuttatod, én szoktam bele sót, borsot, meg szerecsendiót is tenni.Rakott krumplihoz mindig teszek a rétegek közé.
2/2 anonim válasza:
Szia!
A legegyszerűbben úgy készítheted el, ha pár kanál olajat hevítesz majd annyi liszttel, amennyit felvesz csomómentesre elkevered, tejet öntesz hozzá és addig főzöd, amíg be nem sűrűsödik (ehhez a recepthez nem kell vaj). Ízlés szerint fűszerezheted, de bors mindenképp legyen benne, de tehetsz bele reszelt sajtot, vagy pirított bacon kockákat is, és ha főzöl ki hozzá tésztát, már fogyasztható is. Nagyon finom és egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!