Mi a különbség a csoki szuflé és a csoki fondant között?
Figyelt kérdés
Fondant
Szuflé
Melyiket hogy kell megcsinálni? Melyik az egyszerűbb? Van kopróbált és bevált receptetek kezdőknek... ?
2012. júl. 23. 11:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem , legalábbis az én olvasatomban ez mindegyik szuflé. bármelyiket megcsinálhatod a leírtak alapján.
Nekem a fontand cukorból készült tortabevonót jelent, de lehet, hogy a cukrászok megcáfolnak:))
3/5 anonim válasza:
A fondant-at szerintem is torta bevonásra, vagy öntetként használják. Azt a szuflét nagyon szívesen megkóstolnám. Nagyon guszta.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy torta bevonására alkalmas...
Akkor miért van az, hogy beírom a google-ba és ez az eredmény?
+ éttermekben is fondantként van feltüntetve az étlapon.
2012. júl. 23. 12:14
5/5 anonim válasza:
akkor a csoki zavarhat be, mert, ha csak fondantot írsz be, akkor a klasszikus jön elő.
az éttermek étlapját pedig végképp nem értem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!