Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség?

Mi a különbség?

Figyelt kérdés

Én eddig úgy tudtam, hogy a só, bors, paprika és hasonlóak a fűszerek csoportjába tartoznak.

A sárgarépa, gyökér, krumpli és hasonlók a zöldségfélék csoportjába.

Az előbb az egyik kérdésnél azt mertem írni, hogy szerintem a gulyásleves és a pörkölt fűszerezése között nem sok különbség van. Mire egy kedves hozzászóló irónikusan megjegyezte, hogy akkor én a pörköltbe is rakok répát-gyökeret?

És persze nem is felejtette el a válaszomat "le"pontozni.

Most én tudom rosszul, vagy csak szándékosan kötözködik az illető? Vagy mi van ilyenkor?

2012. júl. 21. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán hülye volt. Van belőlük bőven ezen az oldalon :)

Te tudod jó. (Boltban is a fűszerek nem a zöldségek között vannak és fordítva sem :) )

2012. júl. 21. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem te tudod rosszul.

Ezért nem érdemes a pontokat figyelni, mert egy-egy tökéletes válasz miatt is akár 20 hülye is lepontozhat.

2012. júl. 21. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Nemis igazából a pontozás az ami zavar, csak az, hogy annyira hülyének néznek. Pedig ezek szerint ők vannak tévedésben, hogy mit értünk fűszerezés és zöldségezés alatt?

Köszö nektek! Vissza-adtátok a hitemet! Mindenkinek megy a zöld-kezecske. Szép napot nektek!

2012. júl. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!