Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a daramorzsá...

Hogyan készítitek a daramorzsát (nem császármorzsát)?

Figyelt kérdés
Sok receptet elolvastam, de mindegyik mást ír, egészen más arányokat, és más összetevőket. A daramorzsába liszt is kell, vagy csak búzadara? Aki tud pontos receptet összetevőkkel együtt, leírná nekem? Köszi! :-)))
2008. máj. 5. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy emlékszem, hogy a daramorzsa és a császármorzsa között csak a liszt-búzadara különbség van, csak búzadara kell bele. Samsung mikrósütőhöz kaptam még régen, de sajnos most sehol se találom, szóval nem 100%.
2008. máj. 5. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én csinálom:

(egyszerű és eddig még sosem sikerült elrontani)

Ahány tojás, annyi deci tej, liszt és dara. Ha szereted a mazsolát, azt áztasd be előre és úgy tedd bele. Cukor, citromhéj ízlés szerint.

Ha kész, hagyd állni fél órát, majd bőséges olajat forrósíts jó forróra (ne félj a mennyiségtől, mert valamennyit fel is szív belőle a massza), ebbe borítsd bele és keverd addig, amíg szétmorzsálódik és kicsit megpirul.

Jó étvágyat!

2008. máj. 5. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én így szoktam:

Főzök egy laza tejbegrízt(ebbe megy bele a cukor is).Azt kihűtöm,és összekeverem tojássárgával meg a tojások habosra vert fehérjével.Meg ugye mazsola.


Arányok:

1 tojáshoz: 10 dgk dara; a recept szerint 1,5 deci,de én többe szoktam tej; és olyan 3deka cukor.Meg mazsola,ah szereted,de azt be kell áztatni,lehetőleg tejbe.

2008. máj. 6. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2008. máj. 6. 09:39
 5/5 anonim válasza:
100%
én úgy tudom hogy egy és ugyanaz :D
2010. máj. 31. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!