Kiderült, hogy tejfehérje allergiás a gyermekem. CSÁSZÁRMORZSÁT hogyan? Mivel helyettesíthetném a tehéntejet, hogy ízletes legyen?
Igen, a kérdésben lehet, hogy nem is jól írtam, mert tulajdonképpen daramorzsát, és nem császármorzsát akartam.(?)
Na most első körben vízzel csináltam, annak ellenére, hogy nagyon abszurdnak találtam az ötletet. Ráadásul a búzadarát kukoricadarával helyettesítettem, hogy gluténmentes is legyen.
A kukoricadarát a vízben előfőztem, aztán mikor már csak langyos volt, kevertem hozzá a többi hozzávalót, tojást, egy-két csepp citromaromát, vaníliáscukrot, ici-pici kristálycukrot.
Serpenyőben, olajon, erős lángon sütöttem meg. Kicsit több időt vett igénybe, míg a kukoricadarás cucc "csomókba állt", de a végeredmény ISTENI lett!
Legközelebb azért megpróbálom rízstejjel.
Nem kellett volna előfőzni a kukoricadarát.
nekem a rizstej nem ízlik, van egy kis mellékíze.Inkább maradok az ízesített víznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!